Lumen Xenonsæt til MC

Bedømmelse:
94 % of 100
  • Perfekt til MC eller ATV
  • Passer til alle køretøjer
  • 3-4 gange mere lys
Fra 469 kr

Inkl. moms

På lager
Varenummer
12200-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Tekniske oplysninger 

Hvad skal jeg vælge?

Kelvin

Kort sagt - farven på lyset. 6000k er mest populært med ren hvid farve. Læs mere om kelvin her: Kelvin guide

 

Spænding

Her vælger du den spænding som dit køretøj bruger, spøndingen er kun relevant for ballasten. Personbiler bruger normalt 12v, men traktor og lastbiler bruger normalt 24v. 

 

Wattstyrke

Wattstyrken i et xenonsæt bestemmer hvor høj effekt du får ud af xenonpærene, og hvor meget lys du får. 35w er en såkaldt standard styrke, alle biler med originale xenon systemer leveres med 35w styrke, og dette er styrken vi anbefaler til nærlys og tåge/kurvelys. Derimod er 55w et andet alternativ, som giver dig lidt ekstra lys, her beregner vi normalt 20% mere lys end hvad 35w giver, 55w anbefaler vi til fjernlys for maksimal effekt.

Garanti

Alt xenon har en forventet levetid på omkring 2500 timer. Du får derfor 1 års garanti med i købet, når du handler xenonprodukter hos os. Det er også muligt at købe et ekstra år med garanti her: 2 års udvidet garanti

 

Sokkel til eftermonteret xenon

Nogle biler bruger sokler ved montering af deres halogenpærer i lygterne, dette er normalt en stålclips eller plastsokkel som pæren skal fastgøres i, for derefter at blive monteret i lygten. De originale sokler er tilpasset til halogenpærer og vil derfor normalt ikke passe til xenonpærene. Vi har derfor designet vores egne sokler som erstatter de originale, som er tilpasset til xenonpærene i vores xenonsæt. Vores udvalg af sokler til xenonpærer finder du her: Sokler til xenonpærer

Monteringsanvisninger

Monteringsanvisning

Manualen som følger med vores xenonsæt. Masser af gode tips til montering og gode råd undervejs.

 

 

 

Fejlsøgningsguide

Før eller siden går noget i stykker og denne guide vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der er galt.

 

 

 

Tusindmeter tips

En lille guide til hvordan man kan opgradere tusindmetre eller ekstralys til xenon.

 

 

 

Lumen Xenonsæt til MC

Komplet sæt til MC, ATV og snescooter.

Se bedre og bliv set bedre med xenon på din MC. Fordelene er mange ved at opgradere til xenon på din MC. Det vigtigste er at man bliver lagt mærke til i trafikken og får langt bedre sigtbarhed. Dette sæt giver dig mindst 3 gange mere lys end hvad der originalt medfølger halogen. Det er virkelig en god opgradering.   

Canbus-system

En xenonpære har ikke glødetråd som halogen har, og dette gør at du får et mere stabilt lysbillede og ikke mindst længere levetid. Nogle nyere MCer, deriblandt BMW har pæretjek på deres motorcykler. Vi har derfor to forskellige sæt, så du kan være rustet til alt. Tynd ballast er standard version som er lidt mere placeringsvenlig, men denne understøtter ikke canbus-systemet. Tyk ballast er en fuld digital ballast som er til for at undgåt fejlmeldinger og understøtter canbus-systemer. Vælger du tyk ballast så garanterer vi at du ikke får fejlmeldinger. 

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk xenonpærer, 1 stk ballast, og en dansk manual. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen

Kelvinguide

Lys slukket

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler der nogle lys. Tryk på menuen over billedet for at prøve lysene på bilen.

LumenDaylight.dk – Anmeldelser