Indlæser...

Rigid deutsch stik

Bedømmelse:
100 % of 100
  • Deutsch stik
  • Universal
  • Plug and play
Special Price 23 kr. Regular Price 29 kr.

Inkl. moms

50+ På lager
Varenummer
14752

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Garanti: 5 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør
  • Strømstik: Deutsch - 2 pin
  • Spænding: 12 V, 24 V

Rigid deutsch stik

Perfekt til gravemaskiner med hele 16200 lumen

Ekstralys har i samarbejde med Lazer udviklet Freeview med det ene formål, at levere det bedst mulige arbejdslys fra hytten til en gravemaskine. Baseret på den populære Linear-serie er lampen kun 4cm høj med et stilrent design. Og med en lysstyrke på hele 16200 lumen, så får du en lysstyrke svarende til hele 20 halogen lyskastere.

Hvad gør lampen så god?

Idet lampen kun er 4cm høj, så forstyrrer den nærmest overhovedet ikke maskinførerens sigtbarhed, noget som ofte har været et problem med større LED-ramper. Med en fleksibel montering via dens justerbare centerbeslag og sidebeslag, så kan man montere lampen nærmest hvor som helst man ønsker. Med Lazer som producent kan du være sikker på et kvalitetsprodukt, som leveres med hele 5 års ubetinget garanti.

Det perfekte arbejdslyset!

Lazer Freeview har en unik optik, som man kun finder hos denne lampe. Lyset er fokuseret på det område du arbejder i. Dette giver mindre strølys oppe i trætopperne, og er mindre forstyrrende for de andre arbejdende på byggepladsen. Lampen har stor og jævn spredning af lyset for god sigtbarhed over hele arbejdsområdet. Med en fantastisk lysstyrke på hele 16200 lumen, så får du et fantastisk arbejdslys, selv på de største gravemaskiner.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk Lazer Freeview, 2 stk sidegodketter og 2 stk sentergodketter.

Rigid logo

Rigid har de allerbedste LED-lys. De producerer LED-lamper som alle prøver at matche, og de er innovatøren og pioneren i branchen og skaber nogle fantastiske og virkelig robuste lamper. Fremstillet i USA med utrolig kvalitet. Rigid sælges med 5 års garanti til både virksomheder og private.

Se alt fra Rigid
LumenDaylight.dk – Anmeldelser