Indlæser...

Rigid - Site Light LED

  • Op til 19200 lumen
  • Fra 9 til 240v spænding
  • Bærbar lygte

Inkl. moms

Udsolgt
Varenummer
R73141-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Rigid - Site Light LED

Ekstremt kraftig bærbar lygte!

Den ekstremt kraftige Site Light serie fra Rigid er bærbar, men kan også monteres permanent. Dette er et LED arbejdslys med tre valgfrie lysbilleder og spændingsgrader fra 9v helt op til 240v. Site Light er en fantastisk kombination af Rigids legendariske kvalitet og vanvittige styrke, som gør at lampen er unik på alle områder. 

Hvad gør lampen så god?

Site Light-serien er designet efter Rigids heafy dudy-serie - dette gør den til en af verdens mest robuste lamper, der ganske enkelt tåler alt man kan kaste på dem. Se bare torturvideoen til Rigid, og hvis videoen ikke er bevis nok så kommer lygterne med 5 års garanti. Rigid er et rent amerikansk mærke, og alle lygtene bliver håndlafet i USA. Dette er kvalitet, dette er Rigid.  

Forskellige lysbilleder  

Site Light kommer med tre forskellige lysbilleder så du kan fat det lyset som passer perfekt til dit formål. Lysbillederne er 80/40 for maksimal bredde og det perfekte arbejds/projektørbelysning. Flood hvor lysbilledet er en kende smallere end 80/40, men til gengæld får man længere kastelængde som kan være en stor fordel. Sidst men ikke mindst har vi kombo, som giver dig en perfekt kombination af længde og bredde. Dette resulterer i et unikt arbejdslys med et haf af anvendelseområder.  

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk Rigid Site light LED Arbejdslys lygte og 1 stk monteringsbeslag.

Rigid logo

Rigid har de allerbedste LED-lys. De producerer LED-lamper som alle prøver at matche, og de er innovatøren og pioneren i branchen og skaber nogle fantastiske og virkelig robuste lamper. Fremstillet i USA med utrolig kvalitet. Rigid sælges med 5 års garanti til både virksomheder og private.

Se alt fra Rigid
LumenDaylight.dk – Anmeldelser