Indlæser...

Rigid Radiance PRO 40 LED Fjernlys

Bedømmelse:
100 % of 100
  • Baggrundsbelysning
  • 16632 Lumen
  • Kombineret lysbillede

Inkl. moms

Udsolgt
Varenummer
R240003-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Rigid Radiance PRO 40 LED Fjernlys

LED-rampe med udrolige 16632 lumen!

Dette er den næststørste rampe i Radiance serien. Den har en svimlende effekt på hele 16632 lumen og en udrolig kastelængde på over en kilometer. Lysbilledet giver dig også god bredde som gør at denne lampe har alt du behøver fra et fjernlys. Radiance serien kommer også med baggrundsbelysning i forskellige farver, noget som gør denne lampe utroligt unik.

Hvad gør lampen så god?

En fantastisk effekt, perfekt kombineret lysbillede og baggrundsbelysningen er tre gode grunde til at købe netop denne lampe. Dette vil virkelig gi dig et fantastisk godt fjernlys i en stilren lampe som tager sig godt ud på bilen. Alle lamperne fra Rigid kommer også med 5 års garanti, og en utroligt god kvalitet.

kombineret lysbillede - Perfekt som fjernlys

Lampen har en fantastisk kastelængde på næsten en kilometer. Dette giver dig fremragende sigtbarhed langt fremme, men den vil også sprede lyset godt ud i grøftekanterne, udover den gode kastelængde. Sat her får du en udrolig god lampe med et flot kombineret lysbillede som passer perfekt til danske veje med meget varierede kørselsforhold.

Hvad følger der med?

I pakken medfølger 1 stk Rigid Radiance PRO 40 med 2 stk sidemonteringsgodtketer og ledningsnet med afbryder. 

Rigid logo

Rigid har de allerbedste LED-lys. De producerer LED-lamper som alle prøver at matche, og de er innovatøren og pioneren i branchen og skaber nogle fantastiske og virkelig robuste lamper. Fremstillet i USA med utrolig kvalitet. Rigid sælges med 5 års garanti til både virksomheder og private.

Se alt fra Rigid
LumenDaylight.dk – Anmeldelser