Rigid relæsæt

Bedømmelse:
100 % of 100
  • Original Rigid
  • Kvalitetsprodukt
  • Flere varianter
Fra 419 kr

Inkl. moms

På lager
Varenummer
R40190-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Tekniske oplysninger

Enkelt stik

Denne anvendes til 1 stk lygte i størrelserne 10" til 50" SR serie og 10" til 30" E serie. Det kommer sammen med et 40 A relæ, sikring, 1 stk deutsch stik, afbryder, og 16 AWG kabel. 

Dobbelt stik

Dette har to stk deutsch koblinger, så du let kan tilslutte op til to lamper på et og samme relæsæt. Det har ett 40A relæ og 16 AWG kabel, sikring og afbryder. Kommer som standard sammen med D2, men kan bruges på mange flere versioner. 

Enkelt til 40"-50"

Dette er en "high power variant" og anvendes kun på de største ramper. Det bruges blandt andet til E-serie 40"-50", og RDS lamperne i 20" til 30". Det kommer med et deutsch stik, 14 AWG kabel, sikring, afbryder og relæ.

Radiance

Specielt til Radiance-serien. Dette relæsæt kommer med to afbrydere som er til Radiance-seriens dobbeltfunktion, hvor man manuelt kan afbryde baklyset til lampen og fjernlyset separat.

Radiance POD

Specielt til Radiance POD-serien. Dette relæsæt kommer med to afbrydere som er til Radiance-seriens dobbeltfunktion, hvor man manuelt kan afbryde baklyset til lampen og fjernlyset separat. Dette relæsæt kan ikke brukes på Radiance LED-ramperne, idet relæet ikke understøtter det forøgede strømtræk på ramperne.

Rigid relæsæt

Originalt relæsæt fra Rigid i flere varianter.

Har du brug for et samlet relæset til dine Rigid lygter? Her får du alt som du har brug for en hurtig og enkeltilkobling. Rigid relæsættet kommer som standard med de fleste Rigid lygter, men de kan også bruges sammen med andre mærker med deudschtilkobling. De kommer i fem forskellige varianter som du kan vælge i rullemenuen til højre. Ved du ikke hvilken du skal vælge? Se mere teknisk info i tillægsoplysningerne. 

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk relæsæt med afbryder. 

Rigid logo

Rigid har de allerbedste LED-lys. De producerer LED-lamper som alle prøver at matche, og de er innovatøren og pioneren i branchen og skaber nogle fantastiske og virkelig robuste lamper. Fremstillet i USA med utrolig kvalitet. Rigid sælges med 5 års garanti til både virksomheder og private.

Se alt fra Rigid

Video

LumenDaylight.dk – Anmeldelser