Lumen P&P Modstand

Bedømmelse:
90 % of 100
  • Til LED-pærer
  • Fjerner fejlmeldinger
  • Plug and play
Fra 99 kr

Inkl. moms

På lager
Varenummer
14910-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

OBS! Modstanden bruger 50w og blir meget varm, så den må ikke placeres imod plastik eller være i kontakt med andre ledninger. I så fald kan den smelte plasten. 
Modstanden kan også bruges på 24v, men husk så at wattstyrken fordobles, så du her får en modstand på 100w, med 24v. 

Lumen P&P Modstand

Komplet modstandssæt med plug and play koblinger

Denne plug and play modstand fjerner de fejlmeldinger som dukker op i bilen, ved udskiftning til LED-pærer. Modstanden simulerer en 50w pære, således at bilen tror at der sidder normale pærer i soklen. Dette gør at bilen accepterer LED-pærerne, og du kan få et pænt hvidt lys på bilen uden fejlmeldinger.    

Plug and play

Modstanden er genialt lavet, således at du helt enkelt tilslutter den ene ledning i bilens sokkel, og den anden del i LED-pæren. Med dette sæt fjerner du fejlmeldingen på de allerfleste biler. Vælg imellem forskellige pæretyper i fanen til højre. Modstanden kan kun bruges på 12v og leveres med 1 års garanti.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 2 stk modstande.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen
LumenDaylight.dk – Anmeldelser