Osram LEDriving SL W5W LED pære

Bedømmelse:
100 % of 100
  • 4 års garanti
  • Original pasform
  • Til personbiler
Fra 149 kr

Inkl. moms

På lager
Varenummer
OS2825DWP-02B-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

LED og canbus (pæretjek)

LED-pærer har et betydeligt lavere strømforbrug end standard halogenpærer, og kan af og til have problemer med nyere biler med canbus system, ofte kaldet for en pæretjek funktion. Denne funktion tjekker regelmæssigt hvor meget strøm en pære trækker, og hvis strømforbruget er for lavt, så tror bilen at pæren er ødelagt. Der vil derfor normalt opstå en fejlmelding som meddeler om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse. Bemærk at dette ikke gælder for interiørlys.

Hvordan løser man dette?

For at løse dette problem er man nødt til at kompensere for det manglende strømforbrug. Dette kan nemt løses med en modstand, der vil forøge strømforbruget til pæren. Du kan se modstanden til pære her: Modstand til LED-pære

Tekniske oplysninger

  • Pæretype: W5W
  • Pæresokkel: W2.1x9.5d (T10)
  • Spænding: 12v
  • B3 levetid: 2000 timer*
  • Tc levetid: 2000 timer*
  • 4 års garanti
 

*B3 og Tc er den anslåede levetid fra producenten, men der er mange faktorer som spiller ind på halogenpærers levetid. Alt fra vibrationer til selve monteringen kan påvirke levetiden. B3 indikerer en levetid på 97% af alle producerede pærer, hvorimod Tc indikerer en levetid på 37% af alle producerede pærer.

Osram LEDriving SL W5W LED pære

Kraftig W5W LED-pære med god kvalitet

Ønsker du hvide LED lys på din bil? så er du ikke alene. Stadig flere folk udskifter deres originale halogenpærer med LED for at få et pænere, kraftigere og hvidere lys. LED har også længere levetid, og med disse pærer fra Osram får du god kvalitet med hele 4 års garanti. Disse pærer er helt perfekte, hvis det er parkeringslys, nummerpladelys eller interiørlys som du ønsker at opgradere til LED.

Hvad gør pæren så god?

W5W er helt standard på de fleste biler. Du finder dem i parkeringslys, interiørlys og nummerpladelys. Disse pærer kommer i tre forskellige farver. Hvid med 6000k som matcher andre LED-lys perfekt, rød til bremse- og baklys eller orange til blinklys. Vælg den farve som passer dig bedst, og få nogle flotte, nye LED-pærer på din bil med høj effekt og god kvalitet.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger der 2 stk. Osram W5W LED-pærer.

Osram logo

Osram har været verdensledende inden for bilbelysning i mere end 110 år, og hører i dag blandt verdens største producenter. Faktisk er halvdelen af alle personbiler, der produceres i hele verden, udstyret med OSRAM-lamper. Som tysk producent lyser produkterne af kvalitet. Osram er markedsleder og tilbyder nogle af de bedste produkter på markedet..

Se alt fra Osram
LumenDaylight.dk – Anmeldelser