Menu

Osram D3S Night Breaker Laser 200%

  • 200% mere lys
  • Enkelt pæreskift
  • God opgradering
1.099,-

Inkl. moms

Availability: 20+ på lager

Varenummer: OS66340XNL

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Produktanmeldelser

Absolutt en oppgradering

Kjøpt med 500,- i avslag. Fortsatt dyre men til en 18 mod. Superb er det en oppgradering fra originale pærer. Som vanlig superrask levering og topp kundeservice hos Ekstralys.
Postet 11/01/2021 - Kjell Erik

Over all forventning!

Disse var en utrolig bra oppgradering fra de originale! Både nær- og fjernlys. Og i tillegg en fantastisk service fra Ekstralys
Postet 16/03/2020 - Anders

Fantastisk godt lys!

Var ganske skeptisk til om de i hele tatt gav bedre lys enn f.eks standard Osram pærene min bil ble levert med. Så jeg sammenliknet disse med helt nye OEM Osram D3S pærer og det er ingen tvil om at disse er verdt pengene. Mye klarere og hvitere nærlys. Kaster lys noe lenger sammenliknet med standard pærer, kommer selvfølgelig ann på tilstanden til lampene på bilen. (matte glass, steinsprut osv). Alt i alt godt fornøyd.
Postet 11/02/2020 - EB

Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Osram D3S Night Breaker Laser 200%

Giv produktet karakterer *

Rangering
Beskrivelse

Details

Osram D3S Night Breaker Laser 200%

Xenonpære med op til 200% mere lys!

Er du ikke helt tilfreds med xenonlysene på din bil? Xenonpærerne Night Breaker Laser fra Osram vil garanteret rette op på dette. Med et enkelt pæreskift får du en effektforøgning på op til 200% og op til 20% hvidere lys. En perfekt løsning til dig som ønsker en solid opgradering og mest muligt ud af xenonlysene på din bil.

Hva gør pærene så god?

Med et enkelt pæreskift får du op til 200% mere lys sammenlignet med dine gamle xenonpærer. Dette er en stor forskel fra standard xenonpærer, og disse pærer vil virkelig give dig en fantastisk opgradering af lysene. At udskifte xenonpærer er faktisk lige så enkelt som at udskifte en traditionel glødepære, og er noget som enhver kan gøre selv. Det kraftige lys fra denne pære giver bedre sigtbarhed og større synlighed på vejen. Pæren er også E-godkendt og godkendt, og leveres med 2 års garanti. 

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk Osram Xenarc D3S Night Breaker Laser 200% xenonpære.

Osram logo

Osram har været verdensledende inden for bilbelysning i mere end 110 år, og hører i dag blandt verdens største producenter. Faktisk er halvdelen af alle personbiler, der produceres i hele verden, udstyret med OSRAM-lamper. Som tysk producent lyser produkterne af kvalitet. Osram er markedsleder og tilbyder nogle af de bedste produkter på markedet..

Se alt fra Osram

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt