Menu

Osram D2S Night Breaker Laser 200%

  • 200% mere lys
  • Enkelt pæreskift
  • God opgradering
639,-

Inkl. moms

Availability: 20+ på lager

Varenummer: OS66240XNL

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Produktanmeldelser

Kraftig oppgradering, helt utrolig.

Varen holder hva reklamen lover, utrolig godt lys og langt tryggere å kjøre. Anbefales på det sterkeste.
Postet 12/01/2021 - Ivar

God pære, men neppe 200%

Satte disse i Hella comet 200ff på konebilen. Lyser bra, og nok noe mer enn de gamle pærene, men klarer ikke å se at det er i nærheten av så stor forbedring fra standard xenonpærer som det antydes utenpå pakningen.
Postet 27/12/2020 - André

Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Osram D2S Night Breaker Laser 200%

Giv produktet karakterer *

Rangering
Beskrivelse

Details

Osram D2S Night Breaker Laser 200%

Xenonpære med op til 200% mere lys!

Er du ikke helt tilfreds med xenonlysene på din bil? Xenonpærerne Night Breaker Laser fra Osram vil garanteret rette op på dette. Med et enkelt pæreskift får du en effektforøgning på op til 200% og op til 20% hvidere lys. En perfekt løsning til dig som ønsker en solid opgradering og mest muligt ud af xenonlysene på din bil.

Hva gør pærene så god?

Med et enkelt pæreskift får du op til 200% mere lys sammenlignet med dine gamle xenonpærer. Dette er en stor forskel fra standard xenonpærer, og disse pærer vil virkelig give dig en fantastisk opgradering af lysene. At udskifte xenonpærer er faktisk lige så enkelt som at udskifte en traditionel glødepære, og er noget som enhver kan gøre selv. Det kraftige lys fra denne pære giver bedre sigtbarhed og større synlighed på vejen. Pæren er også E-godkendt og godkendt, og leveres med 2 års garanti. 

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk Osram Xenarc D2S Night Breaker Laser 200% xenonpære.

Osram logo

Osram har været verdensledende inden for bilbelysning i mere end 110 år, og hører i dag blandt verdens største producenter. Faktisk er halvdelen af alle personbiler, der produceres i hele verden, udstyret med OSRAM-lamper. Som tysk producent lyser produkterne af kvalitet. Osram er markedsleder og tilbyder nogle af de bedste produkter på markedet..

Se alt fra Osram

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt