Menu

Modernum Digital Lightning 1200

  • CANbus styrestrømssignal
  • Fungerer med dynamisk fjernlys
  • Enkel montering
1.599,-

Inkl. moms

Availability: 100+ på lager

Varenummer: MO651200

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Tillægsoplysninger

Tekniske oplysninger

  • Spænding: 9-32v
  • Maks. strømtræk med DT-stik: 13A
  • Maks. strømtræk uden DT-stik: 20A
  • Strømforbrug: 3,6mA
 

Programvare til dit køretøj

Modernum Digital Lightning 1200 leveres uden software installeret i modulet. Dette er gjort, således at du selv kan installere den seneste software til netop dit køretøj. Der medfølger et USB-stik i pakken, således at du selv kan installere softwaren. Du kan nemt dowloade softwaren på Modernums hjemmesider. Du kan downloade softwaren til dit køretøj her. Når den filen er blevet downloadet, så skal du blot placere filen på dit USB-stik. Digital Lighting modulet skal dernæst tilkobles til køretøjet. Når modulet er tilkoblet og har strøm, så kan du nu indsætte USB-stikket. Softwaren vil nu i løbet af nogle få sekunder installeres automatisk, og modulet er nu klar til brug.

Produktanmeldelser

Perfekt

Lettmontert og velfungerende
Postet 27/01/2021 - Frode

Enkel tilkobling

Enkel tilkobling
Postet 02/12/2020 - Bjørn

Veldig imponert!

Er det feil av meg å omtale produkt i en bedrift jeg jobber i? Kanskje. Men jeg har dette på min BMW X5 2017 med automatiske fjernlys, med skyggefunksjon. Denne funker knallbra. Den dimmer automatisk ved møtende biler og jeg kan kjøre på full auto fjernlys med en kraftig LED bar i grillen. Veldig imponert faktisk. Prisen er kanskje litt høy, men jeg sparte inn mye tid på montering og jeg slapp ekstra relesett, denne er komplett. Lett å montere. Tok kanskje 15 minutt.
Postet 23/10/2020 - Karl Dybvik

Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Modernum Digital Lightning 1200

Giv produktet karakterer *

Rangering
Beskrivelse

Details

Modernum 1200 styrestrømgiver

For en enklere tilkobling af ekstralys på køretøjer med xenon eller LED

Køretøjer bliver stadig mere avancerede, og dette kan gøre det mere problematisk at hente et styrestrømssignal ud til ekstra fjernlys. Dette kan være en stor hindring for nogle, idet den mest ideelle opkobling til ekstralys er med et styrestrømssignal, således at ekstralysene automatisk vil tændes sammen med dine originale fjernlys. Her får du heldigvis den perfekte løsning til dette problem!

Genialt og smart modul

Modernums Digital Lighting 1200 er lavet til nyere køretøjer hvor man ikke finder et 12v/24v signal til fjernlysene, noget som især er almindeligt på nyere køretøjer med originale LED-fjernlys. Mange af disse køretøjer kommer også med adaptive fjernlysassistenter som justerer fjernlysene når man kører, hvilket kan skabe problemer på de andre moduler. Modernums produkt er derimod kompatibelt med fjernlysassistenterne på de fleste køretøjer, og vil derfor automatisk tænde og slukke ekstralyset, når fjernlyset justeres. Se koblingskemaet for hvilke køretøjer modulet vil fungere på.

Montering og opkobling

Digital Lighting 1200 er produceret til at være enkel og brugervenlig. Dette modul kan installeres på blot 15 minutter af en erfaren montør. Modulet monteres i mottorummet, og henter CANbus signaler direkte fra stikket til køretøjets lygter. Der medfølger et påmonteret deutsch-stik som kan tilkobles direkte til lygterne, hvorefter monteringen er slut. Hvis dine lygter ikke har dette stik, så kan stikket tilklippes således at du i stedet vil bruge 12v signalet. Alle tilgængelige modeller, koblingskema og datablad kan ses i tillægsoplysninger ovenfor.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken får du 1 stk. Modernum Digital Lighting 1200 modul.

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt