Indlæser...

KC Hilites Daylighter LED (sæt)

Bedømmelse:
100 % of 100
  • Runde LED fjernlys
  • Sort eller Chrome
  • 2100 lumen

Inkl. moms

Udsolgt
Varenummer
KC652-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

KC Hilites Daylighter LED (sæt)

Sæt med 2 stk kraftige og godkendte LED fjernlys!

Dette er et sæt med nogle fantastiske godkendte lygter med et utroligt godt lys, som kommer med det klassiske runde design. Dette er lygterne til dig, som ønsker de gode gammeldags tusindmetre, men med et endnu bedre lys i LED. De har en fremragende effekt på over 2000 lumen, og en enorm kastelængde der giver dig en fremragende sigtbarhed langt fremme, der hvor du behøver det. 

Hvad gør lampen så god?

God lysstyrke, en utroligt god kvalitet og en fantastisk kastelængde er tre gode grunde til at vælge netop dette sæt. Lygterne har det klassiske design som mange ønsker, og de passer praktisk talt til alle biler. Lygterne er også E-godkendte og godkendt som fjernlys. De er produceret i USA og kommer med en overvældende garanti på 23 år. Her vil du sandsynligvis skulle skifte din bil ud, før du behøver at udskifte dine lygter. 

Spot lysbillede - Fantastisk kastelængde

Disse fantastiske LED fjernlyskastere fokuserer på god kastelængde, og sender lyset over 700m i længden. Selvom de mest fokuserer på kastelængde, så har lygterne også en fin lysbredde, hvilket giver en flot kombination hvor du kan få hele vejbanen med. Dette giver et utroligt godt lysbillede, og vil være en utrolig god opgradering af dit fjernlys. 

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 2 stk KC Hilites Daylighter lygter, 2 stk beskyttelsesdæksler, komplet relæsæt og stik.

LumenDaylight.dk – Anmeldelser