Indlæser...

Lazer støttestang

  • Understøtter lygten
  • Reducerer rysten
  • Universal
Tilbudspris 144 kr Normalpris 169 kr

Inkl. moms

50+ På lager
Varenummer
LZ1121K-SGL

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

  • Farve lyktehus: Sort
  • Garanti: 5 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

Lazer støttestang

Solid støttestang for at understøtte lygten.   

Denne støttestang fra Lazer lader dig stabilisere Lazers lygter, og er utroligt enkel at montere. Støttestangen er designet således at den vil passe i sporet over og under lampen, hvilket gør det muligt for dig at montere støttestangen hvor du måtte ønske. Dette gør at den monterede lampe bliver langt mere stabil, og vibrationer i lysbilledet reduceres betydeligt.

Hvad gør dette produkt så godt? 

Støttestangen er utroligt solid, og hjælper til med at understøtte din Lazer lampe. Støttestangen er designet til ST, Triple-R og T-serien fra Lazer. Stangen har en utroligt god kvalitet og kan bøjes i op til 90 grader, således at du kan montere den både horisontalt og vertikalt på bilen.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger der 1 stk. støttestang og skruer til montering.

Lazer Lamps logo

Lazer distribueres af Lumen Daylight, og hos os finder du hele deres sortiment. Lazer fremstilles i England og er kendt for at skabe godkendte e-godkendte og referencemærkede LED'er, der lyser langt udad. Du kender sandsynligvis Lazer fra deres deltagelse i motorsport med deres fantastiske panserkit og enorme forlygter. LED-lamperne giver et utroligt godt og sammensat lysbillede, der giver dig både god rækkevidde og brede "hot spots" med en utroligt behagelig farvetemperatur. Alle produkter leveres med 5 års garanti

Se alt fra Lazer

Anbefalet Tilbehør

LumenDaylight.dk – Anmeldelser