LED pandelygte

LED pandelygte til dig som vil have en god lygte med kraftigt lys, lang levetid og flot lysbillede. Nitecore har fantastiske LED pandelygter til ethvert formål.
LED pandelygte
Indlæser...

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. -25%
  Lumen Discovery H60 LED hodelykt
  Lumen Discovery H60 LED hodelykt
  Bedømmelse:
  87%
  • Oppladbar
  • 1000 lumen
  • Spot og Flood lysbilde
  Special Price 299 kr. Regular Price 399 kr.
   
 2. -25%
  Lumen Discovery H50 LED hodelykt
  Lumen Discovery H50 LED hodelykt
  • Oppladbar
  • 450 lumen
  • Bredt lysbilde
  Special Price 216 kr. Regular Price 289 kr.
   
 3. -10%
  Nitecore HC60 LED pandelygte
  Nitecore HC60 LED pandelygte
  Bedømmelse:
  98%
  • 117 meter i kastelængde
  • 1200 lumen
  • Genopladelig
  Special Price 539 kr. Regular Price 599 kr.
   
 4. Nitecore HC35 LED pandelygte
  Nitecore HC35 LED pandelygte
  Bedømmelse:
  93%
  • 2700 lumen
  • 134m kastelengde
  • Oppladbar
  1.119 kr.
   
 5. Nitecore HC33 LED forlygte
  Nitecore HC33 LED forlygte
  Bedømmelse:
  100%
  • 1800 lumen
  • 187m kastelengde
  • Med batteri og lader
  939 kr.
   

5 varer

pr. side
Faldende orden

LED hodelykt

LED pandelygte

Denne LED pandelygte er til dig, som ønsker dig en god lampe med et kraftigt lys, lang levetid og et flot lysbillede. Nitecore og Lumen Discovery leverer nogle fantastiske LED pandelamper til ethvert formål. Vi har et godt udvalg af fleksible LED-pandelygter med forskellige lysbilleder og funktioner, så du altid vil kunne finde enten en Lumen eller Nitecore pandelygte, der passer til dig og dine behov. Her finder du LED pandelamper til blandt andet en tur i mørket eller måske til en løbetur, men også fantastiske pandelygter til almindelig fritidsbrug eller til værkstedet.

God pandelygte til turen

Uanset om du skal gå en tur eller jogge, så har du brug for den samme pandelampe. Du bør altid vælge en pandelygte, der giver dig et kombineret lysbillede med god kastelængde og god bredde. For ved lav fart er det vigtigt, at du har lyset peget ned mod jorden foran dig, samtidig med at du også har et godt lys 50 til 100 meter fremme. Vælg derfor et lysbillede, der er velegnet til både gåture og løbeture. Derudover vil du naturligvis også gerne have en pandelampe, der ikke er for tung at bære på hovedet, når du løber. Særg derfo for ikke at vælge en lommelygte, der er for stor og kraftig. 1000 ægte lumen med et godt lysbillede vil her være mere end nok.

Hvor mange lumen pandelygte

Når det kommer til almindelig brug, så skal du sørge for ikke at vælge en led pandelygte, der ikke føles tung at bære på hovedet. Undgå derfor at vælge en lommelygte, der er for stor og kraftig. 1000 ægte lumen med et godt lysbillede vil her være mere end nok. Til større operationer, der virkelig kræver enorme mængder lys (mere end 1000 lumen), så må man desværre leve med, at pandelygten bliver tungere at bære på hovedet, fordi denne type pandelygter og batteripakken ofte er større, når lygten er kraftigere. Der er producenter, der påstår at levere 10.000 eller mere lumen i deres lys. Dette er ofte en kæmpe overdrivelse. Og hvis dette rent faktisk var tilfældet, så ville en lygte med 10.000 lumen bruge omkring 100 watt. Dette ville på ingen tid dræne dit batteri for liv, og ikke mindst gøre batteriet så varmt, at det ville brænde igennem din hovedbeklædning.

Testvinder pandelampe Nitecore HC60

Nitecore HC60 har deltaget i en række forskellige tests, og har klaret sig rigtig godt. Vi har selvfølgelig bestselleren og testvinderen HC60 på lager og du kan købe HC60 her med prisgaranti og som pandelygte tilbud.

Kraftig USB C pandelygte

En kraftig genopladelig pandelampe led bør have den seneste USB-C opladningsstandard. Dette betyder nemlig, at du ikke behøver at have ekstra opladere med farten. Derudover er det en fordel, hvis den bruger 18650 batterier, så du nemt kan udskifte dem, hvis de opslides eller hvis du pludselig har brug for et ekstra batteri på farten. En pandelygte med USB-opladning er både genial og miljøvenlig.
LumenDaylight.dk – Anmeldelser