Lumen ProSystem Xenonsæt

Bedømmelse:
95 % of 100
  • Vores bedste xenonsæt
  • Canbus garanti
  • 3-4 gange mere lys
Fra 899 kr

Inkl. moms

På lager
Varenummer
12001-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Hva skal jeg velge?

Kelvin

Kort sagt- farven på lyset. 6000k er mest populært med en ren hvid farve. Læs mere om kelvin her: Kelvin guide

 

Spænding

Her vælger du spændingen som dit køretøj bruger, spændingen er kun relevant for ballasten. Personbiler bruger normalt 12v men traktor og lastbiler bruger normalt 24v. 

 

Wattstyrke

Wattstyrken i et xenonsæt bestemmer hvor høj effekt du får ud af xenonpærene og hvor meget lys du får. 35w er det som er en såkaldt standard styrke, alle biler med originale xenon systemer leveres med 35w styrke, dette er styrken vi anbefaler for nærlys og tåge/kurvelys. 55w derimod er et andet alternativ som giver dig lidt ekstra lys, her beregner vi normalt 20% mere lys end hvad 35w giver, 55w anbefaler vi til fjernlys for maksimal effekt.

Garanti

Alt fra xenon har en forventet levetid på omkring 2500 timer. Du får derfor 1 års garanti med i prisen når du handler xenonprodukter fra os. Det er også mulig at købe et ekstra år med garanti her: 2 års udvidet garanti

 

Sokkel til eftermonteret xenon

Nogle biler bruger sokler ved montering af deres halogen pærer i lygterne, dette er normalt en stålclips eller plastsokkel som pæren skal fastgøres til, for derefter at blive monteret i lygten. De originale sokler er tilpasset halogenpærer og vil derfor som udgangspunkt ikke passe til xenonpærerne. Vi har derfor designet vores egne sokler, der erstatter de originale som er tilpasset xenonpærene i vores xenonsæt. Vores udvalg af sokler til xenonpærer finder du her: Sokler til xenonpærer

Monteringsanvisninger

Monteringsanvining

Manualen som følger vores xenonsæt. Masse gode tips til montering og gode råd undervejs.

 

 

 

Fejlsøgningsguide

Før eller siden går noget i stykker og denne guide vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der er galt.

 

 

 

Tusindmeter tips

En lille guide til hvordan man kan opgradere tusindmetre eller ekstralys til xenon.

 

 

 

Lumen ProSystem Xenonsæt

Vores bedste xenonsæt!

Ønsker du at opgradere dine kedelige halogenpærer til xenon lys? Sat er dette sæt lige noget for dig. Her får du ikke længere gule gamle pærer med dårlig effekt, men et flot, hvidt lys og en enorm effekt. Xenon lyser nemlig tre til fire gange stærkere end halogen gør. Dette er lidt af en opgradering.  

Hvad gør Prosystem så godt?

Dette sæt lader dig installere xenon i biler som originalt kommer med halogen. Ved at opgradere til xenon får du en meget bedre effekt, bedre sigtbarhed og tryggere kørsel i mørket. Det ser også utroligt godt ud på bilen med det skarpe hvide lys, i forhold til de gulige pærer som originalt medfølger.  Xenon har lang levetid og behøver kun minimal vedligeholdelse. Det som adskiller Prosystem fra Esystem er at Prosystem med garanti ikke kommer med fejlmeldinger. Det er nemlig canbus kompåibelt, og egner sig derfor perfekt til nyere biler. Det er også utroligt enkelt selv at montere. 

Plug and play

Dette sæt er utroligt enkelt at montere, og er helt plug and play på de fleste pæresokler. Hvis du så behøver H16, H11, H8 eller H9, Så behøver du også en Overgang

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 2 stk xenonpærer, 2 stk ballaster, og en dansk manual.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen

Kelvinguide

Lys slukket

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler der nogle lys. Tryk på menuen over billedet for at prøve lysene på bilen.

LumenDaylight.dk – Anmeldelser