Lumen 75w Xenonsæt

Bedømmelse:
85 % of 100
  • Vores kraftigste xenonsæt
  • Høj effekt, lavt forbrug
  • Kvalitetssæt
Fra 1.049 kr

Inkl. moms

På lager
Varenummer
12002-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Tekniske oplysninger 

Hvad skal jeg vælge?

Kelvin

Kort sagt - farven på lyset. 6000k er mest populært med ren hvid farve. Læs mere om kelvin her: Kelvin guide

 

Spænding

Her vælger du den spænding som dit køretøj bruger, spøndingen er kun relevant for ballasten. Personbiler bruger normalt 12v, men traktor og lastbiler bruger normalt 24v. 

 

Wattstyrke

Wattstyrken i et xenonsæt bestemmer hvor høj effekt du får ud af xenonpærene, og hvor meget lys du får. 35w er en såkaldt standard styrke, alle biler med originale xenon systemer leveres med 35w styrke, og dette er styrken vi anbefaler til nærlys og tåge/kurvelys. Derimod er 55w et andet alternativ, som giver dig lidt ekstra lys, her beregner vi normalt 20% mere lys end hvad 35w giver, 55w anbefaler vi til fjernlys for maksimal effekt.

Garanti

Alt xenon har en forventet levetid på omkring 2500 timer. Du får derfor 1 års garanti med i købet, når du handler xenonprodukter hos os. Det er også muligt at købe et ekstra år med garanti her: 2 års udvidet garanti

 

Sokkel til eftermonteret xenon

Nogle biler bruger sokler ved montering af deres halogenpærer i lygterne, dette er normalt en stålclips eller plastsokkel som pæren skal fastgøres i, for derefter at blive monteret i lygten. De originale sokler er tilpasset til halogenpærer og vil derfor normalt ikke passe til xenonpærene. Vi har derfor designet vores egne sokler som erstatter de originale, som er tilpasset til xenonpærene i vores xenonsæt. Vores udvalg af sokler til xenonpærer finder du her: Sokler til xenonpærer

Monteringsanvisninger

Monteringsanvisning

Manualen som følger med vores xenonsæt. Masser af gode tips til montering og gode råd undervejs.

 

 

 

Fejlsøgningsguide

Før eller siden går noget i stykker og denne guide vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der er galt.

 

 

 

Tusindmeter tips

En lille guide til hvordan man kan opgradere tusindmetre eller ekstralys til xenon.

 

 

 

Lumen 75w Xenonsæt

Vores bedste xenonsæt!

Har du nogle store tusindmetre, som du kunne hafe haft endnu kraftigere lys på? så har vi sættet til dig. Dette er målt til at være 10 gange stærkere end halogen. Her får du virkelig en enorm effekt, som giver dig ufatteligt meget lys i dine ekstralys. 

Høj effekt, men også mere varme!

Dette sæt er beregnet til brug med tusindmetre. Ved bruge et sæt som dette på en original lygte på bilen, så opstår der så meget varme at du kan ødelægge din reflektor. Her behøves der plads til den varme som kommer fra dette sæt, og det er dermed bedst egnet til ekstralys. Ekstralys på Ø22 eller større tåler denne varme fint, og du kan fat et udrolig flot lys som giver dig et fantastisk fjernlys.  

Plug and play

Dette sæt er utroligt enkelt at montere og er helt igennem plug and play på de fleste pæresokler. Hvis du så behøver H16, H11, H8 eller H9, så behøver du også en Overgang 

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 2 stk xenonpærer, 2 stk ballaster, og en dansk manual. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen

Kelvinguide

Lys slukket

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler der nogle lys. Tryk på menuen over billedet for at prøve lysene på bilen.

LumenDaylight.dk – Anmeldelser