Menu

Lumen HB4 LED tågelyspære

  • Kraftigt LED
  • Perfekt til tågelys
  • Koldhvid 6000k
159,-

Inkl. moms

Availability: 100+ på lager

Varenummer: 13117

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Tillægsoplysninger

Tekniske oplysninger

  • Pæretype: HB4
  • Pæresokkel: 9006
  • Spænding: 12v
  • Kelvin: 6000k
  • Lumen originalvare
  • 2 års garanti
 

LED og canbus (pæretjek)

LED-pærer har et betydeligt lavere strømforbrug end standard halogenpærer, og kan af og til have problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kaldet en pæretjek funktion. Denne funktion tjekker regelmæssigt hvor meget strøm en pære trækker, og hvis strømforbruget er for lavt, så tror bilen at pæren er ødelagt. Der vil derfor normalt komme en fejlmelding der meddeler om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse.

Hvordan løser man dette?

For at løse dette må man kompensere for det manglende strømforbrug. Dette løses enkelt med en modstand som vil forøge strømforbruget til pæren. Modstanden til denne pære kan du se her: Modstand til LED-pære

Sokkeltyper

Nogle LED-pærer sælges som forskellige sokler i vores netbutik, men er faktisk bare et enkelt produkt. Dette er gjort, så du som kunde lettere kan finde frem til den rigtige pære til din bil. Grunden til dette er at disse pærer har en identisk sokkel/fastgørelsesanordning og strømstik. Forskellen mellem disse pærer er når pærerne er i halogen. Selvom pærene har identisk pasform i halogen, så har de forskellige wattstyrker. Eksempelvis har H11 55w i forbrug, mens H8 har 35w i forbrug. I øvrigt har alle pærerne i LED det samme forbrug, og pærerne bliver derfor identiske.

Produktanmeldelser

Strålende fornøyd

Flott hvit farge med 6000k
Postet 25/01/2021 - Daniel

Knall

Godt lys og ser veldig bra ut!
Postet 15/12/2020 - Fredrik

Bra

Funket bra men fikk opp feilmelding,selv om de målte samme volt som originalen
Postet 10/12/2020 - Hans

Supert

Fungerer veldig bra, kjempe fin oppgradering
Postet 01/10/2020 - Kim

Bra

Enkelt og bytte og lyser bra!
Postet 29/09/2020 - Teo Mathias

Bra

Kunne lyst sterkere, veldig fine
Postet 27/08/2020 - Patrick

Gode lys

Lyser bra og funket som de skal
Postet 20/07/2020 - Sigurd

Utmerket kvalitet!

Utrolig rask og ryddig handel! Fikk lyspæren til avtalt tid og kvaliteten er helt utmerket! Anbefales på det sterkeste! Kommer absolutt til å bestille herifra igjen!
Postet 12/07/2020 - Vijey

Grei

Funke greit
Postet 12/03/2020 - Herman

Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Lumen HB4 LED tågelyspære

Giv produktet karakterer *

Rangering
Beskrivelse

Details

Lumen LED HB4 tågelyspære

Bedstsælgende LED-pære, perfekt til tågelys

Er du træt af de gule tågelys på din bil? Sat har vi pæren til dig. Fat rigtigt flote og moderne tågelys med et enkelt pæreskift. Denne pære giver et flot perlehvidt lys som passer perfekt med andre LED eller xenonprodukter.

Perfekt som kørselslys

Pærerne er utroligt kraftige som giver dem god synlighed i dagstimerne, og er derfor perfekte som kørselslys i dagstimerne. Disse pærer er også perfekte til at matche farven på andre LED eller xenonprodukter på bilen. Med fokus på høj kvalitet og god effekt, så hører disse pærer til vores bestsellere. Pærerne leveres med 2 års garanti.

Perfekt til tågelys

Disse pærer er tiltænkt brug i tågelys, og bør ikke anvendes på hovedlygterne. Pærerne er designet til at give et flot udseende, og gøre bilen godt synlig i dags- og aftentimerne. Pærerne vil derimod ikke være en god opgradering af nærlys eller fjernlys, og anbefales derfor ikke. Til dette formål anbefaler vi Lumen LED ProSystem.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk Lumen HB4 tågelyspære.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt