Menu

Lumen H16 LED tågelyspære

  • Kraftigt LED
  • Perfekt til tågelys
  • Koldhvid 6000k
159,-

Inkl. moms

Availability: Kommer på lager

Varenummer: 13115-7

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Tillægsoplysninger

Tekniske oplysninger

  • Pæretype: H16
  • Pæresokkel: PGJ19-3
  • Spænding: 12v
  • Kelvin: 6000k
  • Lumen originalvare
  • 2 års garanti
 

LED og canbus (pæretjek)

LED-pærer har et betydeligt lavere strømforbrug end standard halogenpærer, og kan af og til have problemer med nyere biler som har et canbus system, ofte kaldet en pæretjek funktion. Denne funktion tjekker regelmæssigt hvor meget strøm en pære trækker, og hvis strømforbruget er for lavt, så tror bilen at pæren er ødelagt. Der vil derfor normalt komme en fejlmelding der meddeler om dette, og pæren kan blinke eller ikke lyse.

Hvordan løser man dette?

For at løse dette må man kompensere for det manglende strømforbrug. Dette løses enkelt med en modstand som vil forøge strømforbruget til pæren. Modstanden til denne pære kan du se her: Modstand til LED-pære

Sokkeltyper

Nogle LED-pærer sælges som forskellige sokler i vores netbutik, men er faktisk bare et enkelt produkt. Dette er gjort, så du som kunde lettere kan finde frem til den rigtige pære til din bil. Grunden til dette er at disse pærer har en identisk sokkel/fastgørelsesanordning og strømstik. Forskellen mellem disse pærer er når pærerne er i halogen. Selvom pærene har identisk pasform i halogen, så har de forskellige wattstyrker. Eksempelvis har H11 55w i forbrug, mens H8 har 35w i forbrug. I øvrigt har alle pærerne i LED det samme forbrug, og pærerne bliver derfor identiske.

Produktanmeldelser

Kjempa bra lys

Kjempa bra lys
Postet 01/02/2021 - Johnny

Fornøyd

Fornøyd med lysstyrken og farge men den ene blacket ut etter ca. ett år. Bestilte ny og håper den varer lengere.
Postet 26/08/2020 - Reidulf

Enkel og lyser godt

Har en fin look på tåkelyset passer bra til Audi b8 ganske lik farge so parklys
Postet 08/06/2020 - Kristian Lindvik

Bytt frå Halogen tåkelys

Byttet ut nokre gamle Halogenpærer til Ledpærer. Lyser sterkt og kvitt, plug n play. Ingen feilmelding, anbefalast sterkt å oppgradere frå vanlig halogen da det er både lett og gir eit betre lys.
Postet 01/06/2020 - Runar

Lyser godt

Lyser godt men passet ikke mine lykter så vær obs. på når dere kjøper! :)
Postet 21/04/2020 - Mojmir

Meeeget

Skifta grøftelysa i V70"en fra orginale H8 (gule) lys, til krittkvite 6k " Lumen led " pære.
Kjempefornøgdt og ser drit nice ut
Postet 07/04/2020 - Jann-Tore

Meget bra!!

Meget bra lys iforhold til andre led pærer jeg har prøvd.
Postet 18/10/2019 - Kimmen

Indsend din bedømmelse

You're reviewing: Lumen H16 LED tågelyspære

Giv produktet karakterer *

Rangering
Beskrivelse

Details

Lumen LED H16 tågelyspære

Bedstsælgende LED-pære, perfekt til tågelys

Er du træt af de gule tågelys på din bil? Sat har vi pæren til dig. Fat rigtigt flote og moderne tågelys med et enkelt pæreskift. Denne pære giver et flot perlehvidt lys som passer perfekt med andre LED eller xenonprodukter.

Perfekt som kørselslys

Pærerne er utroligt kraftige som giver dem god synlighed i dagstimerne, og er derfor perfekte som kørselslys i dagstimerne. Disse pærer er også perfekte til at matche farven på andre LED eller xenonprodukter på bilen. Med fokus på høj kvalitet og god effekt, så hører disse pærer til vores bestsellere. Pærerne leveres med 2 års garanti.

Perfekt til tågelys

Disse pærer er tiltænkt brug i tågelys, og bør ikke anvendes på hovedlygterne. Pærerne er designet til at give et flot udseende, og gøre bilen godt synlig i dags- og aftentimerne. Pærerne vil derimod ikke være en god opgradering af nærlys eller fjernlys, og anbefales derfor ikke. Til dette formål anbefaler vi Lumen LED ProSystem.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 1 stk Lumen H16 tågelyspære.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen

Video

Close
999 kr gjenstår til gratis frakt