Indlæser...

Lumen ferritkerne

  • Mot radiostøy
  • Enkel montering
  • Plug & play
As low as 59 kr.

Inkl. moms

På lager
Varenummer
14959-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

4.9 mm

  • Garanti: 1 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

7 mm

  • Garanti: 1 år
  • Anvendelsesområde: Tilbehør

Lumen ferritkerne

Plug & play ferritkerne mod radiostøj

Mange folk har nok oplevet radiostøj fra et LED produkt som de har monteret, og særligt arbejdslys eller ekstralys. Siden LED er et elektronisk produkt så vil LED-produkter altid afgive en eller anden form for elektromagnetisk støj. En ferritkerne kan hjælpe med at reducere støjmængden og løse problemer såsom f.eks radiostøj.

Hvorfor opstår radiostøj?

Siden LED-produkter er elektroniske produkter, så vil de altid afgive en eller anden form for elektromagnetisk støj, men forskellen er hvor meget støj produktet afgiver. Grunden til hvorfor nogle produkter afgiver mere støj end andre, som f.eks. fører til at radioen mister sit signal, kommer helt an på den konstruktion og de komponenter lampen er sammensat af, kombineret med hvor god en afskærmning producenten har brugt på lampen. 

Hvad gør en ferritkerne?

En ferritkerne er et keramisk materiale som har gode egenskaber med lige netop blokering af elektromagnetisk støj. En ferritkerne placeres omkring strømkablet, og gerne så tæt på lampen som overhovedet muligt, og vil nu reducere den mængde af støj som lampen afgiver. Bemærk dog at en ferritkerne ikke garanterer at problemer såsom radiostøj vil blive løst, idet visse produkter afgiver så intens støj at én, eller flere ferritkerner ikke vil være nok.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger der 1 stk. Lumen ferritkerne. For at vælge diameter på ferritkernen, så skal man måle diameteren på lampens strømkabel.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen
LumenDaylight.dk – Anmeldelser