Indlæser...

Lumen ESystems Xenonsæt

Bedømmelse:
94 % of 100
  • Økonomisk kvalitetssæt
  • Ikke canbus kompatibel
  • 3-4 gange mere lys
As low as 599 kr.

Inkl. moms

På lager
Den type pære, som din bil anvender. Du kan tjekke dette i vores produktsøger eller i din manual.
Varenummer
12100-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Lumen ESystems Xenonsæt

Vores rimeligste xenonsæt!

Ønsker du at opgradere dine kedelige halogenpærer til xenon lys? Sat er dette sæt lige noget for dig. Her får du ikke længere gule gamle pærer med dårlig effekt, men et flot, hvidt lys og en enorm effekt. Xenon lyser nemlig tre til fire gange stærkere end halogen gør. Dette er lidt af en opgradering. For nyere biler der har canbus, uanset om den har pæreadvarsel eller ej, anbefaler vi ProSystem xenonsæt.

Hvad gør Esystem så godt?

Dette sæt lader dig installere xenon i biler som originalt kommer med halogen. Ved at opgradere til xenon får du en meget bedre effekt, bedre sigtbarhed og tryggere kørsel i mørket. Det ser også utroligt godt ud på bilen med det skarpe hvide lys, i forhold til de gulige pærer som originalt medfølger. Xenon har lang levetid og behøver kun minimal vedligeholdelse. Det som adskiller Prosystem fra Esystem er at Prosystem med garanti ikke kommer med fejlmeldinger. Det er nemlig canbus kompaibelt, og egner sig derfor perfekt til nyere biler. Det er også utroligt enkelt selv at montere.

Plug and play

Dette sæt er utroligt enkelt at montere, og er helt plug and play på de fleste pæresokler. Hvis du så behøver H16, H11, H8 eller H9, Sat behøver du og en overgang

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 2 stk xenonpærer, 2 stk ballaster, og en dansk manual. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen

Kelvinguide

Lys av

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.

KØBES OFTE SAMMEN MED DETTE PRODUKT

  1. Lumen H7 xenonpærer
    Lumen H7 xenonpærer
    As low as 379 kr.