Lumen Deutsch til Superseal overgang

  • Forenkler monteringen
  • Til lamper med superseal
  • Vandtæt stik
Fra 49 kr

Inkl. moms

På lager
Varenummer
14775-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Lumen Deutsch til Superseal overgang

Plug & play overgang fra deutsch til superseal stik

Har du et køretøj med deutsch-stik, og ønsker at montere en lampe med superseal-stik? Så er denne overgang helt perfekt. Med denne overgang bytter du ganske enkelt et deutsch-stik ud med et superseal-stik. Med denne vandtætte overgang slipper du for at klippe og modificere det originale stik, og sparer meget tid på hver eneste lampe! Vælg mellem en overgang fra 1 stk. Deutsch-stik til 1 stk. eller 2 stk. superseal-stik, afhængigt af om du ønsker at montere 1 stk. eller 2 stk. lamper.

Perfekt til Modernum Digital Lighting

Denne overgang er perfekt til Modernum Digital Lightning canbus styrestrømsgiver. Modernums canbus styrestrømsgiver kommer med et allerede påmonteret deutsch han-stik, hvorimod f.eks Lazers lamper kommer med et superseal-stik. Med denne overgang får du en plug & play overgang fra deutsch-stikket på Modernum modulet til Lazers lamper.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger der 1 stk. deutsch til superseal overgang.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen
LumenDaylight.dk – Anmeldelser