Lazer tagmonteret fjernlyspakke

Bedømmelse:
96 % of 100
  • Modeltilpasset
  • Samlet pakkeløsning
  • Perfekt resultat
Fra 6.889 kr

Inkl. moms

På lager
Varenummer
LZTKPAK-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Teknisk informasjon

Lazer tagmonteret fjernlyspakke

Komplet modeltilpasset fjernlyspakke til tagmontering

Har du lyst til at montere en LED-rampe på taget, men ved ikke helt hvad du mangler for at klare opgaven? Her får du en skræddersyet pakkeløsning med alt det du behøver til monteringen på netop din bil. Produkterne er modeltilpasset til hvert enkelt køretøj, så man får en perfekt montering hver eneste gang. Nemmere bliver det ikke!

Komplet pakkeløsning

Lazer har lavet en række skræddersyede løsninger til tagmontering af Lazers LED-ramper. Med denne pakkeløsning får du ikke bare de modeltilpassede beslag til netop din bil, men du får også et komplet plug & play relæsæt og så selvfølgelig lampen. Visse modeller understøtter flere lampevalg, så her bestemmer du selv hvilken lampe du ønsker på din bil! Du kan se de tilgængelige lamper i tillægsoplysninger fanen ovenfor. Husk at tjekke om din bil har behov for en canbus styrestrømsgiver, såsom CanM8 eller Modernum.

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger der 2 stk. tagbeslag, 1 stk. plug & play relæsæt og 1 stk. lampe. Du kan selv vælge hvilken lampe du ønsker dig via rullemenuen.

Lazer Lamps logo

Lazer distribueres af Lumen Daylight, og hos os finder du hele deres sortiment. Lazer fremstilles i England og er kendt for at skabe godkendte e-godkendte og referencemærkede LED'er, der lyser langt udad. Du kender sandsynligvis Lazer fra deres deltagelse i motorsport med deres fantastiske panserkit og enorme forlygter. LED-lamperne giver et utroligt godt og sammensat lysbillede, der giver dig både god rækkevidde og brede "hot spots" med en utroligt behagelig farvetemperatur. Alle produkter leveres med 5 års garanti

Se alt fra Lazer
LumenDaylight.dk – Anmeldelser