Lumen ProSystem H13 Bixenon

  • Vores bedste xenonsæt
  • Canbus garanti
  • 3-4 gange mere lys
Fra 1.049 kr

Inkl. moms

På lager
Varenummer
12001-H13-H

Dansk

Ingen told

100%

TILFREDSHEDSGARANTI

90 DAGES

BYTTERET

Indsend din bedømmelse

Giv produktet karakterer

Tekniske oplysninger 

Hvad skal jeg vælge?

Kelvin

Kort sagt- farven i lyset. 6000k er mest populær med en ren hvid farve. Læs mere om kelvin her: Kelvin guide

 

Spænding

Her vælger du den spænding som dit køretøj bruger, spændingen er kun relevant for ballasten. Personbiler bruger normalt 12v, men traktor og lastbiler bruger normalt 24v. 

 

Wattstyrke

I et xenonsystem er det ballasten som bestemmer hvilken wattstyrke pærerne bruger, hvor meget watt der bliver sendt til pæren bestemmer hvor meget lys du får. Originale xenonsystemer kommer alltid med 35w styrke, disse kan man bytte ud med 55w ballaster for at forøge lysudbyttet på din bil med ca. 20%. Ved at forøge wattstyrken vil man også forøge den temperatur som pæren arbejder i, dette vil reducere levetiden til pæren en smule.

Garanti

Alt fra xenon har en forventet levetid på omkring 2500 timer. Du får derfor 1 års garanti med i prisen, når du handler xenonprodukter hos os. Det er også muligt at købe et ekstra år med garanti her: 2 års udvidet garanti

 

Sokkel til eftermonteret xenon

Nogle biler bruger sokler ved montering af deres halogenpærer i lygterne, dette er normalt en stålclips eller plastsokkel som pæren skal fastgøres i, for derefter at blive monteret i lygten. De originale sokler er tilpasset til halogenpærer, og vil derfor som udgangspunkt ikke passe til xenonpærene. Vi har derfor designet vores egne sokler, der erstatter de originale som er tilpasset xenonpærene i vores xenonsæt. Vores udvalg af sokler til xenonpærer finder du her: Sokler til xenonpærer

Monteringsanvisninger

Monteringsanvisning

Manualen der følger med vores xenonsæt. Masser af gode tips til montering og gode råd undervejs.

 

 

 

Fejlsøgningsguide

Før eller siden går noget i stykker, og denne guide vil hjælpe dig med at finde ud af hvad der er galt.

 

 

 

Tusindmeter tips

En lille guide til hvordan man kan opgradere tusindmetre eller ekstralys til xenon.

 

 

 

Lumen ProSystem H13 Bixenon

Vores bedste xenonsæt!

Ønsker du at opgradere dine kedelige halogenpærer til xenon lys? Sat er dette sæt lige noget for dig. Her får du ikke længere gule gamle pærer med dårlig effekt, men et flot, hvidt lys og en enorm effekt. Xenon lyser nemlig tre til fire gange stærkere end halogen gør. Dette sæt passer til biler som kommer med originale H13 pærer. Dette er en pære som giver både nærlys og fjernlys.  

Hvad gør Prosystem så godt?

Dette sæt lader dig installere xenon i biler som originalt kommer med halogen. Ved at opgradere til xenon får du en meget bedre effekt, bedre sigtbarhed og sikrere kørsel i mørket. Det ser også utroligt flot ud på bilen med det skarpe hvide lys, i forhold til de gulige pærer som medfølger originalt.  Xenon har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse. Det som adskiller Prosystem fra Esystem er at Prosystem med garanti ikke har fejlmeldinger. Det er nemlig canbus kompåibelt og egner sig derfor perfekt til nyere biler. Det er også utroligt enkelt at montere selv. 

Hvad følger der med i pakken?

I pakken medfølger 2 stk xenonpærer, 2 stk ballaster, og en dansk manual. 

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt meget lys for pengene. Uanset om det befinder sig i bilen, båden eller traktoren, så vil du med et Lumen-produkt være sikker på at du har et produkt, der vil være på din side når du har brug for det. I Lumen-serien finder du en række spændende og strålende produkter til ethvert behov.

Lumen har op til 5 års garanti, se garantibetingelser.
Se alt fra Lumen

Kelvinguide

Lys slukket

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler der nogle lys. Tryk på menuen over billedet for at prøve lysene på bilen.

LumenDaylight.dk – Anmeldelser