Ønsker du at opgradere dine nær- og fjernlys til xenon? - Lumen Daylight DK

Ønsker du at opgradere dine nær- og fjernlys til xenon?

Dette er den bedste måde at opgradere dine kedelige kedelige halogenpærer!

Lumen Prosystem Xenonsæt er perfekt til dig som ønsker at opgradere dine gule og gamle halogenpærer med dårlig effekt. Med dette xenonsæt vil du få et flot, hvidt lys og en enorm effekt ved at skifte fra halogen til xenon, idet xenon lyser fire gange kraftigere end almindelige halogenpærer, og vil give dig et fantastisk resultat når du opgraderer.

Lumen ProSystem xenonsettLumen ProSystem Xenonsæt lader dig montere xenon i biler, som originalt kommer med halogenlys. Nu hvor det bevæger sig i retning af vinteren og de mørke timer, så vil dette give dig langt bedre sigtbarhed og sikrere kørsel i mørket. Det er vigtigt at have gode lys på bilen for blandt andet at opdage farer, og så er det perfekt at købe dette sæt på Black Friday Weekend udsalg! Det der gør en opgradering til dette sæt så godt er, at xenon har en lang levetid og kun behøver minimal vedligeholdelse i forhold til andre pæretyper.

Lumen ProSystem xenonsettVi modtager ofte spørsmål angående fejlmeldinger, men hvis du køber Lumen Prosystem Xenonsæt vil du med garanti ikke opleve fejlmeldinger, idet dette sæt er canbus kompatibelt og egner sig derfor perfekt til nyere biler med canbus-system og pærevarsling. Her vælger man ganske nemt og enkelt den korrekte sokkel baseret på hvad der tidligere sad i bilen. Vi anbefaler at du vælger 35 watt i nærlys og 55 watt i fjernlys, og 6000 kelvin vil give dig et flot og koldt hvidt lys som minder meget om LED, og vil matche de andre xenon og LED produkter du måtte have på din bil. Med dette sæt får du 3-4 gange mere lys, og et fantastisk resultat! Det er faktisk også så enkelt at montere, at du selv kan gøre det derhjemme i garagen; men skulle du alligevel have brug for vejledning, så kan du kontakte vores kundeservice via telefon eller e-mail.

Du kan finde en række gode tilbagemeldinger fra kunder, som allerede har monteret Lumen ProSystem Xenonsæt. Dette sæt vil give dig en knaldgod opdatering af dine nær- og fjernlys uden at du oplever fejlmeldinger.

Hvad siger vores kunder, der har valgt en opgradering med Lumen ProSystem Xenonsæt?

Knaldgod!!

Lumen ProSystem xenonsett kundeanmeldelseMonterede en Sr20 på fronten af min Transit varevogn. Købte et “kombineret lysbillede”, idet jeg kører på alle typer vejforhold fordelt over hele Østlandet. De originale halogenlygter er en skuffelse, men efter at jeg opgraderede til denne, så er det faktisk muligt at køre bil i mørket! Har gjort jobben som chauffør bud sikrere og enklere. Anbefales til alle som tilbringer mange timer på vejen!

LumenDaylight.dk – Anmeldelser