Kunne du tænke dig et bedre nærlys? - Lumen Daylight DK

Kunne du tænke dig et bedre nærlys?

Få tre gange mere lys – Få et bedre nærlys med et xenonsæt

At opgradere til xenon er den bedste løsning vi har, hvis du originalt har halogen. Så får du et samlet sæt med alt hvad du behøver for at erstatte de gule halogenlys med xenon. Dette vil give dig 3–4 gange mere lys på din bil og et fantastisk resultat. Der er også tale om en utroligt enkel montering. Her kan du se Lumen Prosystem Xenonsæt.

 

Nat blev forvandlet til dag

Monterede dette produkt på omtrent 30–45 min. Rigtigt enkel og godt forklarende vejledning, hvis man er vant til at læse denne type materiale. Testede den, og den fungerede med det samme. Oplevelsen af at køre bil i mørket er noget helt andet med dette produkt! Har en autocamper som jeg kommer til at montere det samme produkt på. Terningkast 6!

Kai

H4 halogen? Skift til H4 xenon og få 3 gange kraftigere lys!


H4 xenonsettDet fungerer på samme måde som Lumen ProSystem xenonsæt, og giver et lige så godt resultat. Forskellen er, at du her får nærlys og fjernlys i en og samme pære, præcis på samme måde som din originale H4-pære fungerer på. Her kan du se Xenonsættet til H4.

Få et bedre nærlys med LED – skift dine gamle halogenpærer ud med LED!

Lumen LED ProsystemUdskift dine originale halogenpærene. Et samlet sæt med LED-pærer som ikke vil give fejlmeldinger i bilen, og som har en utrolig effekt på 3000 lumen pr. pære. Dette giver en fantastisk god opgradering af bilens nærlys. Her kan du se Lumen LED Prosystem.

Disse var helt perfekte!

Så glad for at jeg ringede til Lumen Daylight inden jeg bestilte LED-lys. Overvejede at købe de almindelige LED H8-pærer til min 2015 Alltrack, men blev anbefalet disse i stedet. Meget bedre lys fremover på vejen, et nydeligt udseende, super kvalitet, og ingen fejlkoder osv. fik jeg fortalt. Og det stemmer 100%. Er så tilfreds med disse, og så glad for at jeg rådførte mig før jeg bestilte lys. Skarpt og nydeligt lys, som sendes fremover på vejen i stedet for bare lyse reflektorerne op, sådan som mange standard LED-pærer gør. Derudover er de justerbare (lysbilledet). Anbefaler absolut disse til andre.

Glenn

Har du allerede xenon? Prøv kraftigere xenonpærer

Phillips x-treme visionHvis du originalt har xenon på din bil, så kan du opgradere dine pærer med disse bestsellere fra Philips. De vil give 150% højere effekt end originale xenonpærer, og er en fantastisk opgradering. Alt dette ved blot at skifte bytte pærer. Enkelt og nemt.

Opgrader med markedets kraftigste halogenpærer

Osram NightbreakerUdskift de originale halogenpærerne på din bil med disse testvinder pærer fra Philips og Osram. Disse pærer har en anden teknologi, hvilket gør at de lyser op til 150% mere end en standard halogenpære. Dette er perfekt for dig som ønsker en god og enkel opgradering af lysene på din bil.

LumenDaylight.dk – Anmeldelser