2021 våre beste tips og triks til bedre lys – Ekstralys

Vi har mye å dele om ekstralys og alt som skjer på lysfronten. Med spisskompetanse på lys siden 2004 tør vi kalle oss landets kanskje fremste på lys. Så i artiklene på denne siden vil du finne spennende lesestoff om ekstralys, led, xenon og alt som handler om det vi driver med. Vi deler mange tips og triks for at din bil skal få bedre lys og at du skal kunne se bedre i mørket.

 1. LED-lys til båd og marine. Hvordan vælger man gode lyskastere?

  LED-lys til båd og marine. Hvordan vælger man gode lyskastere?

  Hvordan vælger man gode lyskastere til båd og marine? Dette vil vi tage et nærmere kig på her.
   
 2. Kunne du tænke dig et bedre nærlys?

  Kunne du tænke dig et bedre nærlys?

  Er du også en af dem som skulle have haft et bedre nærlys på bilen? Kører du rundt på mørke, våde veje med vinduesviskeren på fuldt drøn, og døjer med at se når du møder en anden bil? Har du muligvis købt nogle kraftige LED fjernlys fra os, og oplever nu problemer med at nærlysene pludselig er blevet lidt slappe? Så har vi heldigvis nogle fremragende tips til hvordan du kan opgradere dem. Læs vores anbefalinger nedenfor.
   
 3. Hvorfor er der kunstigt højt lumen på LED-produkter?

  Hvorfor er der kunstigt højt lumen på LED-produkter?

  Etter at have læst vores artikel om lumen på LED produkter, så håber vi at du er bedre rustet til at kunne navigere dig omkring på markedet og finde gode lys til din bil.
   
 4. Ønsker du at opgradere dine nær- og fjernlys til xenon?

  Ønsker du at opgradere dine nær- og fjernlys til xenon?

  Vi har et fantastisk xenon-sæt, som vil give dig en knaldgod opdatering af dine nær- og fjernlys uden at du oplever fejlmeldinger.
   

4 Item(s)

LumenDaylight.dk – Anmeldelser